DEFINIREA SPRANCENELOR CU AJUTORUL SABLOANELOR

Nu orice femeie poate purta acelasi model de sprâncene indiferent cat de mult i-ar placea. In funcţie de forma feţei, sprâncenele vor fi alese astfel incat sa se obtina un echilibru compositional.

Designul sprâncenelor cu şablon implică o nouă formă dată sprâncenelor, cu şabloane speciale, adecvate fizionomiei tale.

Pentru a “corecta” faţa rotundă, o formă de sprâncene mai arcuită şi ascendentă îi va conferi lungime, iar pentru o faţa pătrată, cu linia mandibulei pronunţată, cea mai potrivită formă de sprâncene este cea uşor arcuită şi de o grosime medie

  
Etapele modelarii si definirii sprancenelor:



1.    Demachiaza-te inainte
Pregateste zona din jurul ochilor inainte sa te pensezi. Demachiaza-te si eventual foloseste si o lotiune tonica. Dupa ce te-ai pensat, evita sa aplici creme altele decat cele de calmare, pentru ca te poti irita. 



2.    Forma corecta
Nu te pricepi, ti-e frica si nu vrei sa o dai in bara de la bun inceput. E normal, de aceea e de preferat sa folosesti sabloanele care sa le dea sprancenelor tale forma corecta. Ia o oglinda marcheaza punctele de inceput, de maxim si de sfarsit ale sprancenei. Plaseaza sablonul aliniind punctul de maxim al sablonului cu punctul de maxim trasat de tine si incepe sa umplii cu fard sau creion de sprancene.  Nu-ti fa griji daca spranceana este un pic mai scurta sau mai lunga decat sablonul. La capete vei rearanja sablonul si umple pana la punctul de marcaj trasat de tine la inceput. Avantajul acestei metode este ca daca nu-ti place forma, nu ti se potriveste, stergi si o iei de la capat pana gasesti exact forma potrivita. Zonele definite cu fard sau creion sunt  zonele de care nu trebuie sa te atingi. Tu trebuie doar sa respecti forma indepartand ce se afla in afara.



3.    Alege metoda preferata
Pentru indepartarea firelor nedorite ai de ales intre urmatoarele variante: fie alegi pensatul clasic, fie pe cel cu benzi epilatoare, fie aparatele de modelare daca ai pielea sensibila si nu suporti smulgerea firelor.

Pentru scurtarea firelor, pentru a obtine o spranceana ingrijita si frumos definita  poti alege: fie o forfecuta clasica si un pieptan, fie aparatul de ingrijire si un pieptan.



4.    Tehnica de definire
Inarmeaza-te cu rabdare. Nu te grabi. Porneste de la baza si totodata, din coltul interior al ochiului catre cel exterior.



5.    Alege cu atentie oglinda
Cele mai multe femei au tendinta sa aleaga oglinzile care maresc atunci cand se penseaza. E adevarat, vezi mult mai bine care sunt firele in plus, insa trebuie sa fii atenta sa nu iti subtiezi prea mult sprancenele. 



6.    Forma finala
Dupa ce ai terminat demacheaza si degreseaza sprancenele. La final vei lua din nou sablonul si vei umple din nou sprancenele cu fard, dar de data aceasta cu nuanta si la intensitatea potrivita nuantei de par, momentului zilei si machiajului pe care-l vom purta. 



Coltul intern al sprancenei trebuie sa fie un pic mai difuz definit fara linii foarte dure pentru a nu obtine un aspect incruntat, suparat. Aceasta se obtine cu ajutorul unei pensule de sprancene cu care se amesteca fardul cu tuse ascendente. La final fixeaza spranceana si culoarea cu ajutorul unui gel sau creion de definire.

Aceasta ultima etapa o vom repeta de cate ori vrem sa definim sprancenele perfect si rapid.


Set de şabloane pentru sprâncene, care conține 4 modele diferite ce se potrivesc oricărei fizionomii.

Pret set  10 Ron la CRYSADI SHOP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu