MANICHIURA CAVIAR


Manichiura de tip caviar este o tendinta pe care merita sa o incerci cel putin o data in acest sezon. Nu doar pentru ca este un stil nou, ci si pentru ca imbina principiul de baza in beauty, esteticul, cu o nota de extravaganta care poate fi usor transformata in pret-a-porter. Spre deosebire de toate acele trend-uri din moda, mai mult sau mai putin ajustabile pentru garderoba cotidiana a femeii puternice, care isi imparte activitatea intre mediul office, familie si prieteni, stilurile de "ornare" a unghiilor raman un statement, un instrument de beauty ce iti reflecta pe deplin personalitatea.

Iar manichiura caviar este un must in primavara 2013. 


Cum se realizeaza manichiura de tip caviar?
Pasii initiali corespund procedeului de realizare a unei manichiuri clasice: pilirea unghiilor, aranjarea cuticulei, aplicarea unui base coat sau a unui lac de unghii si a unui strat de oja.

Margelutele se aplica abia dupa ce ai folosit al doilea strat de oja, inainte ca acesta sa se usuce. Perlutele de caviar se toarna pur si simplu deasupra unghiei, prinzandu-se de oja care actioneaza precum un clei. Este recomandat sa asezi un bol sub unghii, pentru a strange margelele cazute si a le pune la loc in recipientul lor.

Atunci cand unghia este acoperita in intregime de perlute de caviar, preseaza-le usor cu degetul, pentru a le fixa. Acest pas le va conferi mai multa rezistenta pe unghie.
Aplica un strat subtire de lac doar pe marginea unghiei.
  



TUTORIAL - The Caviar Manicure
 

Sfat: Multi specialisti in domeniu prefera sa aplice lac transparent pe toata unghia, pentru a fixa margelele si pentru a obtine, astfel, durabilitate. Tine cont, insa, de fapul ca acesta schimba textura 3D, matuind-o, si estompeaza culoarea perlutelor. Daca vrei sa mizezi pe efect intens, nu pe rezistenta, iti recomandam sa folosesti top coat-ul pe marginea unghiei.
 



Dezavantajele manichiurii de tip caviar  
  Principalul dezavantaj il constituie rezistenta scazuta. Este de evitat bruscarea de ordin mecanic a unghiilor (lovire, agatare, frecare). Perlutele se desprind usor de pe unghie, chiar si in cazul in care aplici un top coat. Mai mult decat atat, pentru ca sunt aplicatii 3D, margelutele tip caviar agata materialele textile, asa ca este recomandat sa acorzi o atentie sporita ritualului de imbracare. Nu in ultimul rand, aplicarea lentilelor de contact si, in general, atingerea zonei ochilor pentru machiere, demachiere sau spalare necesita un grad sporit de atentie. 





 



Oja caviar de la Flormar se bucura de un real succes, acum gasiti noua oja cu efect de caviar de la Flormar si in SLATINA la mag. CRYSADI.   Pret  35 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu